Skip to content

SlideDeck Tour

Met SlideDeck bouw je eenvoudig
en snel je presentatie of andere documenten op.

Met de PowerPoint add-in SlideDeck kunnen jij en je collega’s presentaties en documenten maken, volledig in de huisstijl van jouw bedrijf. Weg met het hergebruiken van slides uit andere presentaties. Weg met de beelden en lay-out die niet in de huisstijl van het bedrijf horen. Met SlideDeck zorg je ervoor dat iedereen gebruik maakt van de meest up to date bestanden, assets en slides.

Vooraf ingestelde basis bestanden

Voeg basis presentaties toe van de meest gebruikte bestanden en PowerPoints. Zo creëer je een snelle en efficiënte database aan presentaties. Het instellen van deze bestanden zorgt ervoor dat iedereen een juiste basis heeft om een offerte, rapportage of andere bestanden te maken. Hierdoor is het niet nodig om op zoek te gaan naar oude bestanden en die te moeten hergebruiken of om te bouwen. Dit scheelt veel tijd en waarborgt de huisstijl.

Deze basis presentaties kun je invullen met de juiste basis afbeeldingen en teksten, zodat het voor iedereen makkelijk is om mee te werken. Zelfs de meest a-technische werknemer bouwt mooie PowerPoints.

Alle slides volledig op maat gemaakt in de juiste stijl

Maak gebruik van de Slide Bibliotheek die gevuld is met alle slides die jullie nodig hebben. Deze kunnen makkelijk toegevoegd worden en staan overzichtelijk onderverdeeld over verschillende categorieën.

Slides kunnen volledig ingevuld in de Slide Bibliotheek staan of helemaal leeg afhankelijk van wat het beste werkt.

Eigen beelden en iconen
direct in PowerPoint

Binnen SlideDeck heb je toegang tot een eigen beeldbank zodat je geen onnodige tijd meer kwijt bent aan het zoeken naar afbeeldingen en iconen die passen bij je huisstijl. Zo heb je al je foto’s, iconen, visuals en andere zaken van je huisstijl gemakkelijk bij de hand en met één druk op de knop beschikbaar!

Naast de afbeeldingen en iconen kun je hier ook PowerPoint elementen aan toevoegen. Zo kun je volledig aanpasbare elementen en modellen makkelijk toevoegen aan je presentatie.

SlideDeck heeft veel handige functies die we voortdurend uitbreiden

Onze PowerPoint add-in SlideDeck heeft veel handige functies
en we zijn ook voortdurend aan het optimaliseren.