Skip to content

SlideDeck blijft innoveren!

Ons team ontwikkelt voor én met jou de mooiste toepassingen binnen de SlideDeck add-in.

SlideDeck ontwikkelt zich continu door

Denk hierbij aan bug-fixes, kleine verbeteringen die het gebruik nog net wat fijner maken, algemene functionaliteiten zoals snelheid of grote nieuwe modules. Benieuwd naar de laatste toevoegingen waar we op dit moment aan werken? Bekijk hier de roadmap!

We hebben de nieuwe functionaliteiten met de grootste zorg samengesteld. Echter kunnen er aan onze roadmap geen rechten worden ontleend. Onze roadmap zullen wij periodiek aanpassen.

Omschrijving

Verwachte lancering

Interactieve inhoudsopgave

Het maken van een inhoudsopgave is nooit leuk. Tenzij het automatisch kan natuurlijk. SlideDeck heeft de mogelijkheid om een inhoudsopgave te genereren en deze ook interactief te maken door de inhoud te laten linken naar de betreffende slide.

Q1 2021

Reeds toegevoegd

Logo aan / uit knop

Makkelijk het logo aan en uit zetten in de gehele presentatie zodat je van een bestaande presentatie snel een blanco versie kan maken.

Q2 2021

Reeds toegevoegd

Stijlen in tabellen

Er komt een knop waarmee je voor gedefinieerde tabellen toe kunt voegen maar ook de opmaak van deze tabel toe kunt passen op een bestaande tabel.

Q1 2021

Reeds toegevoegd

Snelheid

De snelheid van de Bibliotheken laat soms wat te wensen over. Met deze wensen zijn we hard aan de slag gegaan en werken met man en macht om deze te verbeteren.

Q2 2021

Reeds toegevoegd

Handleiding

Ontwikkeling van een online handleiding waar je hulp en informatie kunt vinden over functies van SlideDeck maar ook van PowerPoint.

Q3 2021

Reeds toegevoegd

Toevoegen van klantlogo’s

Wil je een klant logo in je presentatie plaatsen? Hier gaan we een oplossing voor ontwikkelen. Voeg gemakkelijk een logo toe op elke slide in de gehele presentatie of pas hem snel aan naar een ander logo.

Q1 2022

Reeds toegevoegd

Mac versie

SlideDeck is binnenkort ook beschikbaar voor Mac! Al je favoriete functies van SlideDeck zullen beschikbaar worden voor Mac computers.

Q3 2022

Reeds toegevoegd

Tekst stijlen

In Word kun je vanuit het lint kiezen uit verschillende tekst stijlen en deze doorvoeren op je eigen tekst.
Wij zijn hier jaloers op en willen dit toevoegen aan SlideDeck.

Q1 2023

Reeds toegevoegd

Makkelijkere installatie

Om SlideDeck makkelijker te kunnen installeren gaan we veranderingen doorvoeren in de installatie wijze en deze makkelijker laten samen werken met server gesynchroniseerde data zoals Sharepoint.

Q4 2023

Reeds toegevoegd

Visuele en technische verbeteringen

Om SlideDeck makkelijker en sneller te laten werken hebben we verschillende verbeteringen in laden en functioneren die we door willen voeren. Daarnaast hebben we ook een visuele vernieuwing gepland staan.

Q2 2024

Reeds toegevoegd

Autocorrectie

Heb je een slide veranderd en is het nu verpest? Met deze knop kun je de opmaak van de slide terug zetten zoals het hoort.

Q1 2025

Verschalen van grootte van schermen

De grootte van de schermen van de slide- en contentlibrary door de gebruiker zelf laten aanpassen.

Q3 2025

Grafieken

Om grafieken er altijd goed uit te kunnen laten zien willen we het makkelijker maken de stijl aan te passen. Daarom gaan we gebruik maken van voorgedefineerde grafieken die je kunt gebruiken en waarvan je de opmaak toe kunt passen op bestaande grafieken.

Q4 2025

Invoerscherm

Bij het klikken op de knop ‘invoerscherm’ wordt het invoerscherm getoond en kan de gebruiker gegevens invoeren. Denk hierbij aan titel, subtitel, datum, auteur, versie, etc.

Q2 2026

Graag horen we je mening en toevoegingen!

Laat je stem horen! Hiermee verbeteren we ons product, en voegen we functionaliteiten toe waar gebruikers écht op zitten te wachten. Het geven van feedback is eenvoudig en kost slechts een paar minuten van je tijd.

Periodiek nodigen we een deel van onze klanten uit voor een werkgroepsessie. Tijdens deze sessie zitten we samen met zes tot acht bedrijven aan tafel tijdens een inspirerende sessie, en brainstormen we over verbeteringen voor SlideDeck. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn, laat dit aan ons weten via support@slidedeck.nl. We zetten je dan op de lijst met mogelijke kandidaten. Wellicht word jij de volgende keer uitgenodigd!