Skip to content

Dé PowerPoint add-in voor hoge productiviteit en kwaliteit

SlideDeck is een krachtige PowerPoint add-in die jou de mogelijkheid geeft om prachtige PowerPoint presentaties te maken. Deze productiviteitstool is een fantastische toevoeging aan de PowerPoint mogelijkheden voor zowel de superuser als een leek.

Onbeperkte hoeveelheid entiteiten

Het is mogelijk om zo veel entiteiten aan te maken in SlideDeck als dat je als organisatie nodig hebt.

Content zelf aan te passen

Je kunt gemakkelijk afbeeldingen toevoegen of verwijderen indien nodig. zodat het hele team altijd de juiste foto’s en beelden ter beschikking heeft.

Automatische updates

SlideDeck is uit te rollen binnen het gehele bedrijf via SharePoint, Dropbox en ook via een eigen server. Met automatische synchronisatie zorg je ervoor dat iedereen met de nieuwste versie van SlideDeck werkt.

Binnen de huisstijl

Met de in SlideDeck vastgestelde instellingen en onderdelen zorg je ervoor dat alles wat je maakt binnen de huisstijl van je bedrijf past.

Hulp nodig bij SlideDeck?

Heb je hulp nodig met het gebruiken van SlideDeck? Raadpleeg dan onze digitale handleiding of volg een training van één van onze experts. Wij geven trainingen aan het team en leren jullie om optimaal gebruik te maken van SlideDeck.

Heb je een probleem? Neem dan contact met ons op en wij zullen je zo snel mogelijk helpen om het probleem op te lossen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden of hoe SlideDeck toegepast kan worden?

Vraag dan een demo aan.

Veelgestelde vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

SlideDeck heeft veel handige functies die we voortdurend uitbreiden

Onze PowerPoint add-in SlideDeck heeft veel handige functies
en we zijn ook voortdurend aan het optimaliseren.