Dé PowerPoint add-in voor hoge productiviteit en kwaliteit

SlideDeck is een krachtige PowerPoint add-in die jou de mogelijkheid geeft om prachtige PowerPoint presentaties te maken. Deze productiviteitstool is een fantastische toevoeging aan de PowerPoint mogelijkheden voor zowel de superuser als een leek.

Onbeperkte hoeveelheid entiteiten

Het is mogelijk om zo veel entiteiten aan te maken in SlideDeck als dat je als organisatie nodig hebt.

Content zelf aan te passen

Je kunt gemakkelijk afbeeldingen toevoegen of verwijderen indien nodig. zodat het hele team altijd de juiste foto’s en beelden ter beschikking heeft.

PowerPoint add-in
PowerPoint add-in

Automatische updates

SlideDeck is uit te rollen binnen het gehele bedrijf via SharePoint, Dropbox en ook via een eigen server. Met automatische synchronisatie zorg je ervoor dat iedereen met de nieuwste versie van SlideDeck werkt.

Binnen de huisstijl

Met de in SlideDeck vastgestelde instellingen en onderdelen zorg je ervoor dat alles wat je maakt binnen de huisstijl van je bedrijf past. 

Hulp nodig bij SlideDeck?

Heb je hulp nodig met het gebruiken van SlideDeck? Raadpleeg dan onze digitale handleiding of volg een training van één van onze experts. Wij geven trainingen aan het team en leren jullie om optimaal gebruik te maken van SlideDeck.

Heb je een probleem? Neem dan contact met ons op en wij zullen je zo snel mogelijk helpen om het probleem op te lossen.

PowerPoint add-in

Wil je meer weten over de mogelijkheden of hoe SlideDeck toegepast kan worden? Vraag dan een demo aan.

Veelgestelde vragen

Ja, onze PowerPoint SlideDeck installeer je eenvoudig als toevoeging op de bestaande PowerPoint software. Je werkt dus gewoon in je bekende PowerPoint programma maar de SlideDeck staat als extra tool in je lint.

Ja, dat kan zeker. PowerPoint SlideDeck roept huisstijl-elementen op (slides, afbeeldingen, iconen etc.) die je kunt plaatsen in je PowerPoint presentatie. Je presentatie is nog steeds voor 100% in PowerPoint gebouwd. Op het moment dat je presentatie wordt opgeslagen en gedeeld, blijven alle SlideDeck elementen zichtbaar.

Jazeker, de vormgeving van de slides worden identiek overgenomen!

– Microsoft® Windows® 8/10 (32- en 64-bit)
– PowerPoint versies: 2010/2013/2016/2019 (32- en 64-bit)
– PowerPoint SlideDeck is ook te gebruiken in Citrix-omgevingen.

Let op! Automatische synchronisatie via SharePoint van de SlideDeck is enkel beschikbaar met Office 365. 

Momenteel is de Mac versie helaas nog niet Beschikbaar. Deze zijn we aan het ontwikkelen en eind 2021 zal deze beschikbaar zijn!

Jazeker, de PowerPoint SlideDeck is met de grootste gebruiksvriendelijkheid ontwikkeld. Zelfs degenen met basiskennis van computers en PowerPoint kan overweg met deze add-in.

 

Functies SlideDeck